Året är äntligen igång!

Imorgon träffas alla glada medlemmar i Lerum på Villa Säfvehöjd för första gången under det nya året och det skall bli hur roligt som helst! Det är visserligen jätteskönt med lite ledighet efter en hektisk höst med många möten, men det är inte utan att man saknar alla roliga diskussioner och politiska samtal efter en månads uppehåll.

 

Inför varje kommunstyrelsemöte och/eller kommunfullmäktigemöte är samtliga medlemmar välkomna att träffas och diskutera de olika frågor som är uppe på agendan. Imorgon kommer vi exempelvis diskutera de ärenden som kommer upp på onsdagens kommunstyrelsemöte. Bland annat kommer det handla om de nya bostäderna på Herrgårdsbacken i Floda, Blå Torget i Floda, ett mycket dyrt omklädningsrum i Tollered, avtal om nytt antal ensamkommande flyktingbarn och mycket mer.

Därefter följer en rad olika intressanta möten i lerumspolitikens tecken, och jag är riktigt glad att “våren” äntligen är igång!

Är du intresserad av att bli medlem i Moderaterna? I så fall vill jag bjuda in Dig att bli medlem!

Skriv gärna till mig på e-post alexander.abenius@lerum.se eller via sms på nummer 0703-570913 så lovar jag att höra av mig till dig personligen! Du är mer än välkommen!

Vi hörs!

Moderaterna i Lerum