Fotografering!

Att testa på olika och nya saker är inget som jag aldrig känt mig främmande inför. Kanske är det därför som jag testade på det här med segling och politik från första början? Idag har jag besökt de mycket proffsiga Ahlséns Foto i Lerum och genomfört mitt livs första “photoshoot” där jag själv varit den som stått framför kameran. Ahlséns va det lokala företaget som tog Moderaternas bilder till våra valaffischer i valrörelsen 2014. Syftet med fotograferingen va såklart inte märkvärdigare än att jag behöver nya fina pressbilder eftersom de få jag har idag börjar bli gamla. Något som speciellt behövs med tanke på att jag tappat ett par kilon kring magen, vilket också råkar synas i ansiktet 🙂

Resultatet av bilderna kommer förhoppningsvis om någon dryg vecka. Först skall jag göra ett återbesök hos Ahlséns för att välja ut några av de fotografier jag gillar mest.

Stort tack till Ahlséns som, i vanlig ordning, gör ett helt fantastiskt arbete när det kommer till fotografering!

12575806_10208637630997677_994869170_n