Nu ryter jag ifrån!!

– Jag är rasande!

Skärmavbild 2016-05-10 kl. 16.57.05

 
Idag under förmiddagen fick jag ta del av informationen om att flygblad sprids i Lerums Kommun med missvisande och ren felaktig information om placering av boenden för flyktingar. Flygblad som dessutom skall ha Lerums Kommun som falsk avsändare.

Som ledare för Moderaterna i Lerum, ett parti med högt i tak och medlemmar med många olika infallsvinklar, har jag den absolut största respekt för att människor kan tycka olika. Det är genom olika tankar och idéer som vi vitaliserar den demokratiska debatten och säkerställer att enkelspåriga mörka krafter håller sig borta.

Jag har under den senaste tiden mottagit en mängd olika åsikter kring de olika förslagen på placeringar. En stor del positiva tillrop, som de under gårdagens möte i Sjövik, men också många kritiska röster med många vettiga argument. För dessa är jag tacksam.

Det som däremot gör mig så förbannat arg är när folk far med grova osanningar för att piska upp en hatisk stämning! Nu ryter jag ifrån!!

Enough is enough!

lerum.se/Kommun-och-politik/Nyhetsarkiv/bostader-till-nyanlanda/ kan ni läsa mer om de eventuella placeringarna av boendena samt information om de informationsträffar som hålls runt om i Lerums Kommun.